27.08.2020

4 DŮVODY PROČ ZAŘADIT STYLOVOU MIKINU DO SVÉHO ŠATNÍKU

4 DŮVODY PROČ ZAŘADIT STYLOVOU MIKINU DO SVÉHO ŠATNÍKU

více
25.02.2020

5 věcí, kterým se v jarním outfitu vyvarujte

S příchodem jara opět přichází i výměna našich outfitů. Některé zvyky ze zimního období však dokáží pomoci k vytvoření vtipných kombinací, kterým se rozhodně chcete vyhnout. Na co si dát pozor při přechodu ze zimního šatníku na ten jarní?

více
20.02.2020

Prozkoumejte nové jarní kousky v našem e-shopu

První jarní paprsky nám pomalu znemožňují oblékat si zimní věci. Během pár dní až týdnů je postupně nahradí jarní. Otevřeli jste vaši skříň nebo šatník a zjistili jste, že nemáte toto jaro co nosit? Prohlédněte si naši nabídku, naskladnili jsme pro vás krásné kousky z jarní kolekce 2020!

více
25.01.2020

Přechodné bundy: Novinky v našem e-shopu

Jaro se pořád blíží a my jsme už naskladnili první kousky z nejnovější jarní kolekce přechodných bundiček. Na co se můžete v tomto roce těšit a které kousky na vás rozhodně zazáří na ulici i v práci?

více
20.01.2020

Módní tipy pro jarní sezónu 2020

Letošní zima za nic nestojí a pomalu, ale jistě se nám blíží jaro. My na Trendova.cz jsme si toho vědomi a v této chvíli jsme naskladnili nové kousky ve všech jarních kategoriích. Vyzbrojte se nutnou dávkou nového trendy oblečení z jarních kolekcí 2020. Na co se můžete těšit?

více
21.12.2019

Novinky a výprodej v našem e-shopu

Přes vánoční svátky a po nich jsme si pro vás v našem e-shopu přichystali několik novinek. Určitě vás potěší i skvělé slevy na vybrané produkty, které jsou v naší nabídce už déle. Dopřejte si konečně vysněný kousek za výhodnější cenu.

více
20.11.2019

Které materiály se nemohou sušit v sušičce?

Sušička je bez debaty skvělým pomocníkem do každé domácnosti. Zejména při větším objemu praní nemusíte věšet prádlo po šňůrách v bytě i na balkoně. Jednoduše ho vytáhnete už suché přímo ze sušičky a můžete jej vložit rovnou do skříně. Které typy prádla by jste však neměli nikdy sušit?

více
27.10.2019

Správná péče o zimní bundu: Dodržujte tyto zásady

Koupili jste si novou zimní bundu a nechcete si ji zničit nesprávným čištěním? Spadly jste do špinavého sněhu nebo bunda stala obětí her s vašimi dětmi? Přečtěte si naše tipy, jak zimní bundičku udržet v dobré kondici a čemu se při jejím čištění vyhnout.

více
25.09.2019

Už jste viděly nové kabáty v naší nabídce?

Pokud milujete kabáty, pravděpodobně si nedokážete představit podzim, zimu a jaro, aniž byste nějaký vytáhly ze své skříně nebo bez toho, abyste si koupily nový. Už jste viděli naši nejnovější kolekci kabátů? Pokud ne, je na čase to napravit.

více
15.09.2019

Trendy mikina: Ideální partner na podzim i zimu

Přemýšlíte nad koupí nové mikiny? Chcete ve svém šatníku kousek, který si můžete obléknout do práce, na vycházku do města, na nákupy, ale i jen tak v neděli ke zhlédnutí oblíbených seriálů? Když si prohlédnete nabídku našich mikin, určitě se zamilujete.

více
28.08.2019

Jaká kosmetika může zničit vaše oblíbené kousky?

Někdy se prostě stane, že náš oblíbený kousek padne za oběť nějaké nehodě. Jednou si ho propálíme na grilu, jindy nám ho zničí děti, jednou pustíme špatný program na pračce a někdy nás zradí i vlastní kosmetika. Přečtěte si, které přípravky mohou zničit vaše oblečení a jak jej případně zachránit.

více
Zobrazujeme 11 z 11 článků.
| 1|
Doprava zdarma
od 1 900 Kč
Více jak 360 výdejních míst na CZ
Dodání zboží
do 24-48 hod
Vrácení zboží
do 14 dní
Speciální slevy a akce
Všechny produkty
máme skladem