4 DŮVODY PROČ ZAŘADIT STYLOVOU MIKINU DO SVÉHO ŠATNÍKU

4 DŮVODY PROČ ZAŘADIT STYLOVOU MIKINU DO SVÉHO ŠATNÍKU

4 DŮVODY PROČ ZAŘADIT STYLOVOU MIKINU DO SVÉHO ŠATNÍKU

 

Mikina je jedním z univerzálních kousků, který určitě objevíme v každém dámském šatníku. Dnes ji máme možnost objevit v mnoha provedeních a je jen na nás, zda naše volba padne na modely dlouhého střihu, nebo dáme přednost sportovní klasice. Ve většině případů je mikina naším věrným společníkem během deštivých dnů a máme tendenci po ní sáhnout, kdy se chceme cítit pohodlně. Neměli bychom však zapomínat na to, že schopnosti mikiny sahají mnohem dál. Prozradíme Vám 4 důvody, proč je dobrý krokem zakomponovat stylovou mikinu do svého šatníku.

 

  1. Pohodlnost

Nemůžeme vynechat klíčovou vlastnost každé mikiny, kterou pohodlnost rozhodně je. Pokud si opravdu potrpíte na svůj komfort sáhnout byste rozhodně měli po některé z mikin s prodlouženým střihem. V těchto modelech spolu kráčejí styl a pohodlí ruka v ruce. Trendy šedou mikinu s růžovými detaily můžete kombinovat s oblíbenými modrými, růžovými, šedými i bílými kalhotami. Vašim kombinacím neklademe žádné hranice.

 

  1. Otevřete si nové obzory v kombinování

Znáte ten pocit, když se necítíte na žádný elegantní outfit? Jednoduše máte náladu uvolnit se a užít si každou chvíli z dne. Tehdy přichází čas na mikinu. Proč by se však během těchto chvil měla z Vás stát šedá myška? Právě naopak - mikina Vám dává možnost zazářit i během těchto chvil. Zazařte ve žluté mikině kombinované s károvanou látkou v oblasti kapuce. Jednoduché basic kousky Vám umožní stát se královnou celého dne.

 

  1. Stylová ležérnost

Pokud bychom hledali ztělesnění ležérnosti, mikina by se rozhodně dostala na seznam kandidátů. Po krásné černé mikině se zajímavým potiskem květů na kapuci můžete sáhnout právě tehdy, když se ležérnost stala heslem Vašeho dne.

 

  1. Ikonický kousek

Mikina zaručeně patří mezi ikonické kousky. Pokud hledáte mikinu, která s jednoduchostí doplní každý šatník, doporučujeme dát přednost tmavěmodré mikině krátkého střihu se zajímavými detaily. S jistotou dokážeme říci, že i jednoduchý kousek zakomponujete do nevšedních outfitů.


Doprava zdarma
od 1 900 Kč
Více jak 360 výdejních míst na CZ
Dodání zboží
do 24-48 hod
Vrácení zboží
do 14 dní
Speciální slevy a akce
Všechny produkty
máme skladem