Přechodné bundy: Novinky v našem e-shopu

Přechodné bundy: Novinky v našem e-shopu

Jaro se pořád blíží a my jsme už naskladnili první kousky z nejnovější jarní kolekce přechodných bundiček. Na co se můžete v tomto roce těšit a které kousky na vás rozhodně zazáří na ulici i v práci?

Oboustranné dámské bundy

Naší nabídce letos dominují oboustranné bundy. Chcete mít ve skříni univerzálního pomocníka do proměnlivého jarního počasí, který umí měnit barvy jako chameleón? Stačí si vybrat ze tří nových modelů – černo-modrá, černo-červená a černo-žlutá bunda vás jednoduše uchvátí.

Kombinace barev

I další naše modely vás překvapí nádhernou kombinací svěžích a sytých barev. Nemáte rádi vybledlé, ale naopak ani neonové barvy? Tyto kousky jsou skvělým kompromisem mezi oběma variantami.

Koženkové bundy

Koženkové bundy nejsou jen pro motorkářky. Dokonale se hodí k riflím, ale i do práce jako elegantnější kousek oblečení. Ochrání vás před větrem i deštěm a budou vám spolehlivě sloužit celé roky. Koženkové bundy dodnes nevyšly z módy.

Komfort v každém počasí

Jarní počasí je skutečně nevyzpytatelné. Jít ráno do práce v zimní bundě a odpoledne se potit a táhnout ji s sebou není nic neobvyklého. Kvalitní přechodná bunda z naší nabídky vám poskytne tepelný komfort během celého dne –moderní střih je už jen příjemný bonus.

Prohlédněte si celou naši nabídku

Prohlédněte si prosím celou nabídku našich přechodných bundiček, kterou neustále aktualizujeme. Vyberte si model, který se vám nejvíce líbí a vychutnejte si toto jaro v nové trendy bundičce.


Doprava zdarma
od 1 900 Kč
Více jak 360 výdejních míst na CZ
Dodání zboží
do 24-48 hod
Vrácení zboží
do 14 dní
Speciální slevy a akce
Všechny produkty
máme skladem