Módní tipy pro jarní sezónu 2020

Módní tipy pro jarní sezónu 2020

Letošní zima za nic nestojí a pomalu, ale jistě se nám blíží jaro. My na Trendova.cz jsme si toho vědomi a v této chvíli jsme naskladnili nové kousky ve všech jarních kategoriích. Vyzbrojte se nutnou dávkou nového trendy oblečení z jarních kolekcí 2020. Na co se můžete těšit?

Oboustranná přechodná bunda

V naší nabídce si můžete všimnout oboustranné přechodné bundy, které jsou z jedné strany černé, a z druhé strany nabízejí skutečně syté barvy: Modrou, červenou a žlutou. Můžete si tak vždy ráno vybrat, zda máte náladu na barevný a veselý den, nebo zda raději zvolíte čistou tmavou eleganci.

Trendy mikina s růžovým vnitřkem

Nové mikiny v naší nabídce mají hřejivou starorůžovou, respektive pudrovou podšívku. V kombinaci s moderním střihem vypadají tyto mikiny opravdu netradičně. Zapomeňte na nudné barvy a tvary, tuto sezónu můžete vyčnívat z davu v tom pozitivním světle.

Květinové vzory

Jaro je spojené s probouzením přírody a k tomu neodmyslitelně patří první květy. O květinové vzory na letošních mikinách (a nejen na nich) tedy opravdu není nouze. Jednoduché motivy najdete například na rukávech mikin, díky čemu se celý design kousků dokonale osvěží.

Jaro patří pruhem

Pruhované vnitřek kapuce ve vás vyvolá dojem oblíbeného námořnického motivu. Modro-bílé nebo černo-bílé pruhy tak nemusí být jen zeštíhlujícím prostředkem na vaší oblíbené halence. Originální design na vaší kapuci dodá celému outfitu svěží nádech.

Prohlédněte si celou naši nabídku

Nezmeškejte naši jarní nabídku a ukořistěte si první kousky ještě dnes. Do našeho e-shopu neustále přibývají kolekce nových trendy kousků. Nakombinujte si dokonalý jarní outfit a vykročte do této sezóny s modely od Trendova.


Doprava zdarma
od 1 900 Kč
Více jak 360 výdejních míst na CZ
Dodání zboží
do 24-48 hod
Vrácení zboží
do 14 dní
Speciální slevy a akce
Všechny produkty
máme skladem