Novinky a výprodej v našem e-shopu

Novinky a výprodej v našem e-shopu

Přes vánoční svátky a po nich jsme si pro vás v našem e-shopu přichystali několik novinek. Určitě vás potěší i skvělé slevy na vybrané produkty, které jsou v naší nabídce už déle. Dopřejte si konečně vysněný kousek za výhodnější cenu.

Novinky v nabídce

Do naší nabídky jsme zařadili několik trendy novinek. Jednou z nich jsou mikiny v barvě camel hned ve třech různých barevných a střihových variantách. Vyberte si vašeho favorita a oblečte se do této moderní barvy.

 

Podobně vám určitě učarují i ​​další nové dámské mikiny, které se zase mohou pochlubit károvaným vzorem. Skvěle se hodí k riflím i legínám a nemusíte je nosit jen doma nebo na sport. Ukažte se světu v nové trendy mikině.

Dámské bundy za skvělé ceny

Do letošní akce jsme vybrali celé DESÍTKY moderních dámských zimních bund. Zjistili jste, že potřebujete novou zimní bundu a nestihli jste si ji koupit ještě před svátky? Prohlédněte si naši akční nabídku a určitě se do některé zamilujete.

Trendy mikiny

Mezi zlevněnými produkty najdete i množství mikin, z nichž zůstalo už jen pár kousků. Ukořistěte si ten svůj předtím, než se definitivně vyprodají.

 

Nenašli jste v akci nic, co by se vám líbilo? Prohlédněte si celou naši nabídku nejnovějších kolekcí!


Doprava zdarma
od 1 900 Kč
Více jak 360 výdejních míst na CZ
Dodání zboží
do 24-48 hod
Vrácení zboží
do 14 dní
Speciální slevy a akce
Všechny produkty
máme skladem