5 věcí, kterým se v jarním outfitu vyvarujte

5 věcí, kterým se v jarním outfitu vyvarujte

S příchodem jara opět přichází i výměna našich outfitů. Některé zvyky ze zimního období však dokáží pomoci k vytvoření vtipných kombinací, kterým se rozhodně chcete vyhnout. Na co si dát pozor při přechodu ze zimního šatníku na ten jarní?

Fashion nebo pracovní holínky

Na jaře mnoho praktických žen volí jako obuv holínky. V dešti jsou jednoznačně nepostradatelné a dokážou vypadat opravdu dobře. Dávejte si však pozor, k pracovnímu outfitu se hodí jen ty trendy kousky, ne holínky po otci nebo z obchodu pro zahrádkáře! Jinak vytvoříte pěkné faux pas raz dva.

Lehká bundička všude s sebou

Jednoduchá přechodná bundička by měla být povinnou součástí vaší výbavy. Vozit jednu neustále v autě nemusí být vůbec na škodu. Přechodné bundy vám poskytnou dostatečný tepelný komfort během chladného rána při cestě do práce, ale když odpoledne vykoukne Sluníčko, nebude vám zbytečně teplo.

Pozor na ponožky v otevřených botách

V zimě jsme zvyklé obout si do kozaček klidně i pletené ponožky od babičky. S příchodem jara pomalu začínáme odhalovat kotníky a tlusté zimní ponožky v teniskách rozhodně nevypadají dobře. V případě balerín nebo bot na podpatcích jde o hotovou módní katastrofu.

Zimní doplňky zazimujte do skříně

Že vám je ráno zima na hlavu? Zvolte lehkej trendy šátek nebo tenkou bavlněnou čepici. Šálu a čepice s bambulí ozdobenou sněhovými vločkami nechte doma. Zakázané jsou také všechny kousky vašeho outfitu s motivem Vánoc, včetně svetříků a jiných doplňků.

V naší nabídce najdete vše

Nejste připravena na tuto jarní sezónu? Prohlédněte si naši nabídku. Máme na skladě velké množství novinek z jarních kolekcí 2020, které čekají jen na vás. Vykročte do jara trendy a komfortu.


Doprava zdarma
od 1 900 Kč
Více jak 360 výdejních míst na CZ
Dodání zboží
do 24-48 hod
Vrácení zboží
do 14 dní
Speciální slevy a akce
Všechny produkty
máme skladem