Prozkoumejte nové jarní kousky v našem e-shopu

Prozkoumejte nové jarní kousky v našem e-shopu

První jarní paprsky nám pomalu znemožňují oblékat si zimní věci. Během pár dní až týdnů je postupně nahradí jarní. Otevřeli jste vaši skříň nebo šatník a zjistili jste, že nemáte toto jaro co nosit? Prohlédněte si naši nabídku, naskladnili jsme pro vás krásné kousky z jarní kolekce 2020!

Stylové prodloužené mikiny

Jako první vám mezi našimi novinkami udeří do očí prodloužené mikiny, které i letos zůstávají na první příčce absolutních must-have věcí. Zajímavé všité barevné patenty a jemné květinové vzory dokonale dotvářejí casual jarní outfit, po kterém tak toužíte.

Originální podšívky na kápích

Další z kolekce našich mikin se může pochlubit skutečně originálními kapucemi. Na pohled jednoduchá mikina vás překvapí kapucí s pruhy nebo květinami, která z nudné mikiny rázem udělá veselý kousek oblečení a otevře vám nové možnosti kombinace s vaším outfitem.

Koženkové bundy "křiváky"

Do naší nabídky jsme i toto jaro zařadili koženkové bundy, které připomínají slavné "Sidovky" či "křiváky". Nemusíte jezdit na motorce nebo poslouchat punk, koženkové bundy jsou skvělým a elegantním doplňkem i do práce či na jiné setkání, kde musíte vypadat dobře.

Prošívané bundy nejsou jen na zimu

Všimli jste si ten náklad trendy prošívaných bund? Žlutá, červená, modrá, černá, zelená i pudrová. Opět je spojuje květinovaná podšívka kapuce. Nedejte se oklamat, tyto prošívané bundy jsou ideální na proměnlivé jarní počasí a když na vás zasvítí Slunce, rozhodne se v nich neuvaříte.

Prozkoumejte celou naši nabídku

Tím naše jarní nabídka nekončí. Poznejte desítky dalších produktů z nejnovější kolekce 2020, které se letos rozhodně stanou hitem. Bude to přechodná bundička nebo tepláková souprava? Výběr necháme na vás!


Doprava zdarma
od 1 900 Kč
Více jak 360 výdejních míst na CZ
Dodání zboží
do 24-48 hod
Vrácení zboží
do 14 dní
Speciální slevy a akce
Všechny produkty
máme skladem