S čím nejlépe sladíte koženkovou bundu?

S čím nejlépe sladíte koženkovou bundu?

Koženkové bundy patří mezi evergreeny, které pravděpodobně nikdy nevyjdou z módy. Ne vždy se však hodí k zbytku našeho outfitu a působí spíše rebelsky než elegantně. Jak dobře sladit koženkovou bundu s ostatními doplňky a vytvořit si tak opravdu chic look?

Džíny

Ke koženkovým bundám se vždy jednoznačně hodily stylové džíny, ideálně s velmi úzkým střihem. Pokud na nich navíc máte nějaký zajímavý patent nebo nášivku, vyniknou mnohem více. Nic nezkazíte ani dírou na koleně, která ještě více podtrhne rebelský vzhled celého tohoto outfitu a pravděpodobně i vaší osobnosti.

Kostkovaná košile

Pod koženkovou bundou vám může klidně vykukovat červená, modrá nebo zelená kostkovaná košile, jaké nosí hipsteři. Vůbec se nebojte toho, že je košile delší a vykukuje vám zpod bundy i nad zadkem. Můžete to nechat tak, nebo si ji zapravit do kalhot. Oba způsoby jsou zcela v pořádku.

Výrazná čelenka

Výrazný a široký šátek uvázaný jako čelenka s velkým uzlem na boku čela vám dodá feeling 50-tých let a amerického západu, který je jako vystřižený z filmu Pomáda. Pokud ji navíc zkombinujete s výraznou červenou rtěnkou, určitě vzbudíte zvědavost kolemjdoucích.

Rebelantské šperky

Vybíjený náramek nebo méně elegantní náušnice jsou přesně ty doplňky, které hledáte. Nebojte se, na ženskosti vám rozhodně neuberou, vyrábějí se i ženské modely které dokonale zapadnou do vašeho outfitu, ale podtrhnou i vaši ženskou stránku.

Boty na platformě

Je jasné, že k takovému outfitu se nehodí lodičky ani balerínky. Zvolte spíše kozačky nebo boty s mužským vzhledem. Nic nezkazíte ani elegantnějším kouskem, který zdobí například zavazování a je vyvýšen na platformě. Pokud s tím nemáte problém, klidně si vyberte nějaké vkusné dámské kanady.


Doprava zdarma
od 1 900 Kč
Více jak 360 výdejních míst na CZ
Dodání zboží
do 24-48 hod
Vrácení zboží
do 14 dní
Speciální slevy a akce
Všechny produkty
máme skladem