S čím můžete zkombinovat kabát a s čím naopak zimní bundu?

S čím můžete zkombinovat kabát a s čím naopak zimní bundu?

Kombinace outfitů jsou pro mnohé ženy v zimě noční můrou. Lehký letní outfit z topu a šortek zvládnou, ale jak se obléci elegantně do práce či casual do baru s přáteli, když na sebe potřebujete natáhnout několik vrstev? Přečtěte si naše tipy a zvládnete to mnohem jednoduše!

Elegantní zimní móda

Mezi elegantní zimní kousky patří jednoznačně dámské kabáty. Ty se nejlépe kombinují s nějakým elegantním svetříkem z naší nabídky. Jako doplňky můžete zvolit pletenou zimní čepici nebo elegantní šál, které jen podtrhnou celý váš outfit.

Na nohy zvolte kalhoty nebo džegínsy

K elegantnímu svršku je třeba doladit i spodní díl a boty. Jelikož na sukně a šaty je příliš velká zima, vsaďte raději na džegínsy nebo elegantní dámské kalhoty. U některých modelů nic nezkazíte ani elegantními úzkými džínami.

Sportovní look

Pokud patříte spíše do skupiny žen, které vyznávají sportovní módu, vyberte si z nových kolekcí dámských zimních bund v naší nabídce. V e-shopu máme naskladněné různé barevné kombinace jednotlivých modelů. Pokud si novou bundu objednáte nyní, budete se v ní moci ukázat už celou tuto zimní sezónu. K bundičce si můžete samozřejmě vybrat i chic sportovní mikinu.

Nic nezkazíte legínami ani tepláky

Co na nohy? Zimní zateplené tenisky v kombinaci s tepláky vám udělají dvojitou službu. Budete vypadat skvěle a zároveň se můžete cítit komfortně. K prodlouženým bundám si můžete klidně obléci i legíny, nakolik bunda zakryje váš zadek i stehna a i v tenčích legínách byste neměli onemocnět.

Udělejte si radost

Prohlédněte si naši nabídku zimních produktů a udělejte si i vy radost již tuto sezónu. Chcete zazářit v nové zimní bundičce? Dáváte přednost eleganci nebo sportovní módě? U nás si zaručeně vyberete. Těšíme se na vaši objednávku!


Doprava zdarma
od 1 900 Kč
Více jak 360 výdejních míst na CZ
Dodání zboží
do 24-48 hod
Vrácení zboží
do 14 dní
Speciální slevy a akce
Všechny produkty
máme skladem