Jaké jsou fashion trendy tohoto léta?

Jaké jsou fashion trendy tohoto léta?

Léto je v plném proudu a vy každý den vybíráte nový outfit do práce, na party, na festival nebo na večerní procházku po pláži ve vaší oblíbené dovolenkové destinaci. Stále je ještě čas vybrat si nějaké nové kousky a doplňky, ve kterých můžete tento rok zazářit. Které to budou a se kterými rozhodně nic nezkazíte?

Rozpuštěné vlasy

Tento rok vládne účesem přirozenost. Stačí, když vaše vlasy necháte svobodně vlát ve větru. Velmi oblíbené jsou i barevné šátky a čelenky vázané na desítky různých originálních způsobů. V kombinaci s letním outfitem z naší nabídky určitě nešlápnete vedle!

60. léta

Móda se prý vrací v určitých cyklech, které mohou trvat desítky let. Vždy však v nějaké jen mírně pozměněné podobě, která se v podstatě přizpůsobuje aktuální době, trendům a možnostem. Podívejte se na fotky z Woodstock-u a na módu 60. let. Zdá se vám povědomá, i když jste tehdy ještě nežili? Tyto kousky se opět dostávají do výkladů a následně i do ulic.

Chlupaté pantofle

Viděli jste už letos venku dívky a ženy v pantoflích, které mají přední přezku chlupatou jako pudl? Opět jde o nový, i když mírně extravagantní trend, který se opatrně dostával na police obchodů už minulé léto. Tento rok již kraluje ulicím po celém Česku.

Šortky a dlouhý rukáv

Bláznivá kombinace? Na léto vůbec! Vyberte si sexy plážové nebo riflové šortky, ve kterých dokonale vynikne vaše postava a opálené nohy. V pozdějších večerních hodinách, když se na party u bazénu zchladí, si klidně vezměte stylovou mikinu s dlouhým rukávem. S takovou kombinací zaručeně nic nezkazíte.

Malé sluneční brýle

Před pár lety dominovaly létu obrovské sluneční brýle, které připomínaly oči mouchy. Dnes se zase vracejí malé modely, které naopak připomínají spíše legendární Lennonky. Opět se tak vracíme do zmíněných 60. let, nemyslíte?


Doprava zdarma
od 1 900 Kč
Více jak 360 výdejních míst na CZ
Dodání zboží
do 24-48 hod
Vrácení zboží
do 14 dní
Speciální slevy a akce
Všechny produkty
máme skladem