5 zimních doplňků, které nesmí chybět na vašem outfitu

5 zimních doplňků, které nesmí chybět na vašem outfitu

Zima je už tady a přesvědčili nás o tom první mrazy i první nadílka sněhu na celé republice. Pro milovnice trendy módy to znamená jen jedno. Vytáhnout ze skříní své největší módní trumfy. Které doplňky by rozhodně neměly chybět na vašem letošním zimním outfitu?

Kožešina

Chcete zimní bundu nebo kabát s kožešinou, nebo radši bez? Ať už se vám doplněk líbí nebo ne, k zimě se jednoduše hodí a vypadá dobře téměř na každém outfitu. Pokud ještě nemáte doma bundu nebo kabát s kožešinou, je pravý čas to změnit. Vybrat si můžete například z naší široké nabídky nových kolekcí.

Čepice i s ozdobou

Čepice nemusí být jen fádní pokrývkou vaší hlavy, která vás má ochránit před chladem. Dnes najdeme na originálních čepicích různé motivy, mašle, plyšové koule a další doplňky, které z obyčejné čepice udělají opravdu výjimečný kousek. Nebraňte se ani handmade produktům, které budou vždy jedinečné.

Šála v kontrastní barvě

Pokud je celý váš outfit laděný do černé, šedé nebo tmavě modré barvy, šálu si vyberte výrazně červenou, růžovou nebo oranžovou! Skvěle oživí váš outfit a rozzáří ho během pochmurných zimních dní, které ničí naši náladu.

Rukavice

Podobně jako čepice, i rukavice mohou být originální. V posledních trendech se svázané rukavice nosí na krku jako doplněk (pamatujete si ještě na dětské časy, když jste si rukavice svazovaly dohromady?). Stylové pletené rukavice dokáží oživit každý jeden outfit.

Zimní šperk

Nezapomeňte ani na nejmenší detail vašeho zimního vzhledu. Malý šikovný šperk s chladným modrým kamenem dokonale podtrhne zimní atmosféru. Nic však nepokazíte ani šperkem laděným do červena, ten naopak připomene vánoční náladu, kterou všichni tak milujeme.


Doprava zdarma
od 1 900 Kč
Více jak 360 výdejních míst na CZ
Dodání zboží
do 24-48 hod
Vrácení zboží
do 14 dní
Speciální slevy a akce
Všechny produkty
máme skladem