5 kousků, které by rozhodně neměly chybět ve vašem šatníku

5 kousků, které by rozhodně neměly chybět ve vašem šatníku

Přes Vánoční svátky máme dostatek času na úklid našich skříní a šatníků. Staré a obnošené věci poputují do koše, některé zachovalé kousky do kontejneru na oblečení pro sociálně slabší a melancholické nemoderní oblečení si uschováme pro krásné vzpomínky. Jak však doplnit poloprázdný šatník?

Trendy mikina

Ve vaší skříni rozhodně nesmí chybět pořádná trendy mikina. Street style je vhodný pro každou ženu, ať už má 15 nebo 45 let. Nezapomínejte, že momentálně nejvíce letí dlouhé dámské mikiny, které se díky modernímu střihu hodí k téměř každému casual outfitu na všední den.

Zimní bunda

Zima ještě pořádně nezačala a proto máte stále čas vybrat si pěknou dámskou zimní bundu. V naší nabídce najdete zimní bundy i do toho nejchladnějšího počasí, které si však stále zachovávají skvělý a moderní střih. Nechcete vypadat jako sněhulák? Vyberte si novou bundičku!

Elegantní svetřík

Potřebujete na vánočním večírku zazářit a zároveň se cítit komfortně? Vyberte si elegantní svetřík z naší nabídky. Určitě ho oceníte během všech zimních měsíců. Pokud se u vás v práci vyžaduje business dresscode, se svetříkem rozhodně nic nezkazíte.

Vysoké boty

Vysoké holínky oceníte zejména během těch dní, kdy se brodíme přes nánosy roztátého s uježděného sněhu. Kromě toho vypadají opravdu elegantně a udrží vaši nohu v teple. V kombinaci s elegantním dlouhým kabátem z naší nabídky budete vypadat neodolatelně.

Čepice

Čepice může tvořit skutečně originální až vtipný doplněk celého vašeho outfitu. Vsadili jste na elegantní vzhled? Vezměte si k tomu barevnou čepici s vánočním motivem. Garantujeme vám, že rozhodně nic nezkazíte a outfit jen oživíte.


Doprava zdarma
od 1 900 Kč
Více jak 360 výdejních míst na CZ
Dodání zboží
do 24-48 hod
Vrácení zboží
do 14 dní
Speciální slevy a akce
Všechny produkty
máme skladem