3 TIPY JAK ZAJISTIT ZIMNÍ BUNDĚ DOSTATEČNOU PÉČI

3 TIPY JAK ZAJISTIT ZIMNÍ BUNDĚ DOSTATEČNOU PÉČI

3 TIPY JAK ZAJISTIT ZIMNÍ BUNDĚ DOSTATEČNOU PÉČI

 

Péče, kterou vkládáme do našeho oblečení i doplňků, může prodloužit (nebo naopak zkrátit) životnost našich oblíbených kousků. Pokud se o ně pravidelně staráme, vydrží dlouho krásné a neporušené. V případě, že naše péče vázne, velmi rychle se to na nich projeví. Výjimkou není ani zimní bunda. Dnes Vám prozradíme tři tipy, jak udržet zimní bundu dlouho krásnou a na pohled jako novou. Účinná a jednoduchá péče dokáže opravdu zázraky.

 

  1. Spolehněte se na značky, které se na zimní bundě nacházejí

Každý z nás důvěrně zná ikony, které se nacházejí na zimní bundě. Prozrazují nám, jak se o zimní bundu starat, jak ji prát případně jinak ošetřovat. Mnozí z nás však tyto značky vytrvale ignorují, a to je obrovská chyba. Každý materiál vyniká jinými nároky na péči a je třeba je respektovat. V případě, že je možné bundu čistit pouze chemicky, nevyhnete se návštěvě čistírny. Nepokoušejte se návod na čištění obejít, protože se Vám bunda rozhodně nepoděkuje.

  1. Neperte zimní bundu

Nádherně vonící přípravky, které si skvěle rozumí s Vaším oblíbeným svetrem, se nemají příliš v lásce s funkčním povrchem zimní bundy. Materiál, ze kterého je zimní bunda ušitá, je navržen tak, aby nepropouštěl vodu a vlhkost. Pokud však zimní bundu vyperete o tuto schopnost ji natrvalo oberete.

 

  1. Vždy nechte zimní bundu volně vyschnout

Během zimního období si užijeme déšť i sníh. Téměř každý den dostává naše zimní bunda zabrat. Nikdy ji však neschovávejte do skříně ještě vlhkou - vždy ji nechte volně vyschnout na věšáku. V opačném případě začne zimní bunda nepříjemně páchnout, což rozhodně neoceníte.

 

Správná péče o zimní bundu se projeví v zářivých barvách i střihu, který neztrácí svůj tvar. K čištění vždy přistupujte podle potřeb daného modelu a nikdy se nepokoušejte fleky či nečistoty odstranit smícháním chemikálií podle rad na internetu. Pokud to materiál bundy dovoluje, vždy čistěte zimní bundu jen přípravky, které jsou přímo určené k čištění oblečení.


Doprava zdarma
od 1 900 Kč
Více jak 360 výdejních míst na CZ
Dodání zboží
do 24-48 hod
Vrácení zboží
do 14 dní
Speciální slevy a akce
Všechny produkty
máme skladem